Consultanta IT

Consultanta IT - expertiza de care are nevoie afacerea ta!

Oferim servicii de consultanta IT adaptate în funcție de specificul afacerii tale. Siguranța, fiabilitatea și eficiența sistemelor informatice sunt vitale pentru succesul oricărui business în era digitală de astăzi.

Programeaza o întalnire
140+
Meetinguri de consultanță profesionistă
Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT

Care sunt beneficiile unor servicii consultanță IT?

Adoptarea strategiilor digitalizate creează contextul ideal dezvoltării profesionale. O firma de consultanta IT te poate ajuta să optimizezi gestionarea resurselor și implicit să reduci costurile aferente proceselor operaționale. De asemenea, eficientizează securitatea datelor și sporește gradul de productivitate. Serviciile profesionale de consultanță reprezintă alegerea de care ai nevoie - pentru un business cu potențial și rezultate palpabile.

Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT

Când este necesară o consultanță IT specializată?

În contextul expansiunii tot mai accelerate a tehnologiei, afacerile trebuie să-și protejeze datele și informațiile confidențiale împotriva amenințărilor cibernetice. În calitate de experți în securitatea informației, noi îți stăm la dispoziție cu soluții durabile și servicii calitative de consultanta IT

Contact

Cum te putem ajuta să optimizezi activitățile afacerii tale?

Experiența dobândită de-a lungul timpului, ca firma de consultanta IT, este cea care ne susține eforturile și ne ajută să atingem obiectivele profesionale. Ne adresăm unei game variate de afaceri, indiferent de industria în care activează și de specificul organizațional. Specialiștii noștri în servicii consultanta IT sunt pregătiți pentru a identifica rapid problemele existente în infrastructura operațională și procesele de afaceri. 

Ce oferim mai exact?

Analiză Detaliată

Întreprindem o analiză detaliată a infrastructurii și sistemelor IT existente pentru a identifica problemele și oportunitățile de îmbunătățire.

Soluții Personalizate

Fiecare business este unic, tocmai de aceea ne adaptăm serviciile de consultanță la nevoile și obiectivele fiecărui client.

Planificare Strategică

Creăm strategii pe termen lung și identificăm soluțiile IT pentru a susține obiectivele de evoluție a afacerii tale.

Suport 24/7

Asigurăm servicii de mentenanță și oferim suport continuu pentru a ne asigura că sistemele și procesele IT rămân perfect funcționale.

Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
Proiectul tău pornește de aici

Evolueză-ți afacerea cu proiectul digitalizare IMM

Programul PNRR, Digitalizare IMM 2023, aduce oportunități pentru firmele ce vor să obțină granturi între 20.000-100.000 EUR pentru a-și digitaliza activitatea.

Intră în era digitală

 Soluțiile noastre devin cheia succesului tău


Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea și să aduci plus valoare serviciilor oferite prin:
Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
Identificarea și îmbunătățirea procesele interne
Evaluăm specificul afacerii tale și optimizăm resursele IT disponibile în așa fel încât să-ți oferim o strategie durabilă. Te ajutăm să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește gestionarea proceselor interne și deciziile de investiție. 
Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
Identificarea și reducerea riscurilor de securitate cibernetică
Suntem la curent cu noile tendințe și inovații în materie de tehnologie. Asigurăm afacerii tale cele mai moderne sisteme informatice, ceea ce te va ajuta să elimini problemele cauzate de amenințările cibernetice.
Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
Definirea și implementarea soluțiilor software personalizate
O firma consultanta IT devine partenerul ideal în atingerea performanței. Echipa noastră îți garantează soluții IT eficiente și adaptate în funcție de nevoile tale.  
Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
Instruirea personalului
Oferim suport în ceea ce privește instruirea personalului cu privire la securitatea și protejarea datelor. Suntem disponibili 24/7 pentru a reduce erorile tehnice sau riscurile de securitate. 

Recomandăm companii
top—tier

Contactează-ne

Ce spun clienții noștri

"Avantajele unei consultații constă în mai mult decât informații utile. Echipa Active Digital ne-a ajutat să avem încredere în proiectul nostru și să realizăm ca acum suntem în sfârșit pe drumul cel bun."

Citește studiul de caz

"Consultanța cu Active Digital ne-a ajutat foarte mult într-o perioadă când toate informațiile online erau contradictorii sau fară folos. Ofer recomandarea mea cu cea mai mare caldură."

Citește studiul de caz

"Lucrând într-un sector în care avem nevoie de software cu care să gestionam mii de persoane pe zi, consultanța cu Active Digital ne-a ajutat enorm. Păstrăm și acum legătura pentru colaborări viitoare"

Citește studiul de caz
Procesul Nostru

Procesul nostru în 3 pasi!


Cu profesionalism, dedicare și dorință de evoluție implementăm servicii consultanta IT și găsim cele mai facile soluții pentru afacerea ta. Echipa noastră are în spate proiecte ample și suficientă experiență pentru a face față oricărei provocări tehnologice cu care se confruntă business-ul tău. Setăm încă de la început obiectivele și suntem gata să-ți consultanță specializată atât în materie de securitate, cât și de dezvoltare software și digitalizare. Multifuncționalitatea este elementul cheie care ne ghidează către rezultate profesionale și clienți mulțumiți. 

Te întrebi care e secretul nostru? Organizarea - cel mai mare atuu al companiilor de succes. Definim premisele ideale dezvoltării afacerii tale în trei pași simpli: 

Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
1


Stabilim o întâlnire în care discutăm situația afacerii tale și planurile de dezvoltare

Înainte de toate, analizăm sistemele IT existente și le evaluăm în detaliu. Astfel, putem identifica principalele riscuri la care este expusă afacerea ta, dar și soluțiile ideale de rezolvare. 


Personalizăm strategia de consultanta IT în funcție de specificul afacerii tale 

Lucrăm împreună pentru a implementa soluțiile care se pliază cel mai bine afacerii tale. Mizăm pe unicitatea fiecărui business în parte, tocmai de aceea personalizăm fiecare strategie pentru a obține rezultatele scontate. 

2
Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
Consultanta IT Firma consultanta IT Firma de consultanta IT Servicii consultanta IT
3

Monitorizăm și îmbunătățim constant soluțiile tale IT

Consecvența este cheia succesului în afaceri - premisa pe care o urmăm atunci când derulăm serviciile de consultanță. Monitorizăm strategiile implementate și identificăm soluțiile optime de îmbunătățire ori de câte ori este necesar. 

Intrebări frecvente

Bine ai venit la secțiunea de întrebări frecvente pentru serviciul nostru de consultanta IT. Aici găsești răspunsurile la cele mai comune întrebări pe care le primim de la clienții noștri. Dacă nu găsești răspunsul pe care îl căutai, ne poți contacta oricând! 

Mai ai  intrebari?
Contact
Ce este consultanta IT și de ce am nevoie de ea pentru afacerea mea?


Într-o lume în continuă schimbare, cu noi tehnologii și amenințări de securitate care apar constant, consultanta IT devine din ce în ce mai importantă pentru afaceri. De exemplu, o companie ar putea avea nevoie de un asemenea serviciu pentru a îmbunătăți securitatea datelor, a optimiza infrastructura IT sau pentru a eficientiza performanța sistemelor operaționale. O firma de consultanta IT te poate ajuta să aplici soluțiile ideale afacerii tale și să dobândești un avantaj competitiv în piață.

Ce tipuri de servicii de consultanță IT oferiți?

Ne adresăm unei palete diversificate de afaceri și oferim implicit servicii de consultanță pentru: 

- Dezvoltare software, 
- Aplicații mobile, 
- Web design, 
- Securitate IT.

Cum veți evalua nevoile mele de afaceri și cum veți recomanda soluțiile potrivite?

Identificăm soluțiile IT potrivite afacerii tale în urma unei analize detaliate pe care o întreprindem la începutul colaborării. Totul este gândit special pentru a-ți oferi oportunitatea de a-ți crește performanțele profesionale.

Ce avantaje oferiți prin serviciile dvs. de consultanță în IT?

Faptele transmit mai mult decât o pot face cuvintele. De-a lungul timpului am reușit să oferim clienților cu care am colaborat noi perspective de evoluție. Am optimizat productivitatea la nivel organizațional prin implementarea de soluții IT flexibile. O firma consultanta IT care se respectă ține cont mereude feedback-ul primit din partea clienților.

Cum veți asigura confidențialitatea datelor mele și a informațiilor importante?

Protejarea datelor și informațiilor confidențiale se numără printre scopurile noastre, ca firma de consultanta IT. Suntem atenți la detalii și adaptăm strategiile de securitate în funcție de nevoile și cerințele tale.

Cum gestionați problemele și întrebările legate de serviciile de consultanță în IT?

Îți oferim suport tehnic 24/7. Suntem aici pentru a te ajuta în îndeplinirea obiectivelor. Punem accent pe colaborările avantajoase, bazate pe înțelegere, ajutor și respect. Tocmai de aceea, îți suntem alături în toate etapele procesului de implementare a soluțiilor digitale adecvate. 

Cât timp va dura procesul de consultanță?

Durata procesului este influențată în principal de caracteristicile afacerii tale. Nu există o perioadă standard. Serviciile pot fi efectuate în câteva zile sau chiar săptămâni de la începerea colaborării. 

Ce se întâmplă după finalizarea consultanței IT?

Imediat după încheierea colaborării cu o firma de consultanta IT vei primi din partea echipei noastre un raport detaliat cu soluțiile necesare afacerii tale. În plus, te putem ajuta să implementezi strategia elaborată de specialiștii noștri. 

De ce să te înscrii

Prețuri

Descoperă prețul potrivit pentru afacerea ta.

Programează o întâlnire

Contact