Amplifică-ți Prezența Online:
Servicii Profesionale de Marketing Digital

Descoperă puterea unei strategii digitale personalizate! Cu serviciile noastre de marketing digital, transformăm ideile tale în rezultate tangibile.

Card One
Card Two
Card Three
Card Four
Card Five

Ce au spus clienții noștri

Active Digital a fost o alegere excelentă pentru campania noastră de marketing digital. Ei au fost foarte bine informați și au abordat strategia noastră de marketing cu un nivel ridicat de creativitate și expertiză. Am fost impresionați de nivelul lor de comunicare și de modul în care ne-au ținut la curent cu progresul campaniei.

Livia Manu
Director de Marketing @Madurai

Suntem foarte mulțumiți de serviciul de marketing oferit de Active Digital. Ei au fost foarte receptivi la feedback-ul nostru și au adaptat campania în consecință. Am văzut o creștere semnificativă a vizibilității și a vânzărilor după ce am început să lucrăm cu ei.

Liviu Marinel Soare
Dezvoltator @OnlineOmni

Active Digital a făcut o treabă excelentă cu campania lor de marketing digital pentru afacerea noastră. Ei au fost foarte atenți la obiectivele noastre și au creat o strategie personalizată care a funcționat foarte bine pentru noi. Îi recomand cu încredere pe Active Digital.

Elena Moteiescu
Sef echipă de Marketing @RIO.inc

Îți punem la dizpoziție echipele noastre de experți.

Profesioniștii Active Digital, specializați în elaborarea de strategii pe termen lung, au o experiență vastă în promovarea online. Creează și implementează strategii de marketing personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui client.Folosim cele mai noi instrumente și tehnologii pentru a ne asigura că atingem rezultate excelente și creștem vizibilitatea online a clienților noștri.

15,000+
Utilizatori noi
100,000+
Vizualizări extra
200+
Interacțiuni pe post
VIDEO

Cu ce te poate ajuta echipa noastră de specialiști în servicii de marketing?

1
Strategii de marketing personalizate
O strategie de marketing personalizată poate crește conversiile prin oferirea de mesaje relevante pentru fiecare etapă a procesului de cumpărare. Prin analizarea datelor despre comportamentul de cumpărare al clienților, adaptăm mesajele și ofertele pentru a se potrivi cu nevoile lor.
2
Profesionalism și Experiență
Profesionalismul este un aspect crucial în orice serviciu și poate face diferența între succes și eșec. Experiența este, de asemenea, un factor cheie în determinarea succesului unei campanii. Doar prin înțelegerea nevoilor și comportamentelor clienților poți adopta strategii durabile și soluții personalizate.
Proiectul tău pornește de aici

Evolueză-ți afacerea cu proiectul digitalizare IMM

Programul PNRR, Digitalizare IMM 2023, aduce oportunități pentru firmele ce vor să obțină granturi între 20.000-100.000 EUR pentru a-și digitaliza activitatea.

Intră în era digitală

Cum funcționează procesul?


Te întrebi ce ne ajută în elaborarea unor strategii de marketing ingenioase? Ei bine, organizarea riguroasă reprezintă punctul cheie care ne direcționează către rezultatele dorite. Printre etapele pe care le vizăm se numără:

Servicii de marketing,  Marketing digital,  Strategii de marketing.  Strategii de marketing personalizate
Pasul 1

Cercetarea pieței

Primul pas în procesul nostru de marketing este să înțelegem cu adevărat piața căreia ne adresăm. Derulăm cercetări detaliate cu privire la preferințele, nevoile și comportamentul consumatorilor noștri. Întreg procesul ne ajută să dezvoltăm o strategie eficientă de marketing digital care transformă obiectivele în rezultate.

Pasul 2

Segmentarea pieței

Pe baza cercetărilor noastre de piață, identificăm grupurile specifice de consumatori cu nevoi și preferințe similare. Procesul ne ajută să mergem la sigur către cei mai potriviți consumatori și să le oferim o experiență personalizată.

Pasul 3

Poziționarea produsului

După ce am identificat grupurile noastre de consumatori țintă, dezvoltăm o strategie de poziționare care să diferențieze produsul sau serviciul de cel al concurenței. Ne concentrăm pe beneficiile și valorile unice ale afacerii tale și dezvoltăm un mesaj coerent pentru a ajunge la publicul vizat.

Servicii de marketing,  Marketing digital,  Strategii de marketing.  Strategii de marketing personalizate
Pasul 4

Promovarea

Folosim o varietate de canale de marketing pentru a ajunge cât mai rapid la consumatorii noștri țintă. Particularizăm fiecare mesaj în funcție de mediu pentru a garanta eficiență în livrare. Apelăm cu precădere la avantajele publicității online pentru a ne atinge scopurile, dar știm să ne adaptăm în funcție de caz.

Pasul 5

Vânzările

Dezvoltăm o strategie de vânzări care ne ajută să ajungem la o rată de conversie cât mai mare. Strategia include abordări personalizate, discount-uri și alte tehnici de vânzare. Pentru noi, fiecare efort de marketing trebuie să aducă rezultate palpabile.

Pasul 6

Monitorizarea și evaluarea performanței

Ultimul pas vizează monitorizarea și evaluarea constantă a performanței. Astfel, ne asigurăm că prin strategia noastră îndeplinim obiectivele de business. Folosim o varietate de metode pentru a ne asigura că suntem pe drumul cel bun și pentru a îmbunătăți constant abordarea noastră.

Active Digital merge la sigur

Construim fundația pe încredere și respect.

Partenerii de încredere care au avut succes cu soluțiile oferite de noi.

Întrebări frecvente

Cât durează o campanie de marketing?

În funcție de nevoile fiecărui client în parte, o campanie de marketing poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni sau chiar luni. Depinde foarte mult de specificul campaniei, obiectivele sale și perioada de implementare a proiectului. 

Ce servicii de marketing oferiți?

Oferim o gamă diversă de servicii de marketing, printre care se numără: strategie de marketing, cercetare de piață, optimizare SEO, publicitate PPC, marketing de conținut, email marketing și marketing social media.

Cum aleg serviciile potrivite?

Înainte de a alege un serviciu de marketing, trebuie să înțelegi nevoile publicului țintă și să identifici canalele de marketing relevante pentru a transmite mesajele. O echipă specializată în marketing digital te poate ajuta să alegi cea mai bună variantă pentru obiectivele afacerii, fără a pierde timp în direcțiile nepotrivite.

Cum vă asigurați că obiectivele mele de marketing sunt atinse?

Pe durata desfășurării proiectului, monitorizăm și ajustăm strategia periodic în conformitate cu obiectivele stabilite. Principala noastră preocupare este îndeplinirea fiecărui obiectiv, prin urmare atenția noastră este centrată pe nevoile tale și ale afacerii pe care o administrezi. 

Ce rapoarte de performanță veți furniza pentru campaniile de marketing?

Vom furniza rapoarte regulate care vor evidenția indicii de performanță pentru campaniile de marketing aflate în derulare. Printre cele mai importante informații pe care le vei putea accesa se numără: traficul site-ului, ratele de conversie și costurile de publicitate. Munca noastră se centrează pe strategii de marketing pe bază de inovație. 

Cum veți aborda monitorizarea și ajustarea campaniilor noastre de marketing?

Vom monitoriza constant campaniile de marketing pentru a ne asigura că funcționează la capacitate maximă și generează rezultate. Totodată, vom utiliza datele colectate pentru a ajusta și optimiza campaniile, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate în baza feedback-ului permanent.