Calculează rapid bugetul
proiectului tău

Selectează mărimea proiectului și durata de dezvoltare dorită pentru a calcula un buget estimativ.

Calculator Preț Proiect

Câte pagini va avea site-ul tău?
Ce servicii căutați?
Doriți să utilizați animații pe site-ul dvs.?
Când ați dori ca site-ul dvs. să fie finalizat?
Ce alte caracteristici ați mai dori?
Vă mulțumim! Datele dvs. au fost primite!
Hopa! A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm încercați din nou.
Preț estimat
$0
Exemple de proiecte recente și prețuri
Platformă de management comunitar
€ 40k / 3 Luni

Un MVP pentru o platformă de întrebări și răspunsuri pentru industria frumuseții.

Sistem masiv de ingestie de date
€ 160k / 5 Luni

Un sistem robust care ingerează în mod constant ~5TB de date noi pe zi, păstrând consecvența și permițând interogări imediate la tot setul de date.

Aplicația mobilă pentru rețeaua socială
€ 50k / 3 Luni

O comunitate gamificată centrată pe fandom în care oamenii se pot implica într-un mod mai apropiat și mai bogat.

Conector API Middleware
€ 90k / 5 Luni

Software pentru a integra fără probleme mai multe terțe părți diferite într-o interfață de tip drag and drop.

Platforma MAdTech
€ 300k / 4 Luni

SaaS pentru FMCG pentru a crea și gestiona campanii integrate complexe de promovare online și offline, ajungând la fiecare client într-un mod personalizat.

Platformă online de Arte
€ 18k / 2 Luni

Platformă construită pentru a satisface nevoile specifice ale unei nișe a artei.

Proiectul tău pornește de aici

Evolueză-ți afacerea cu proiectul digitalizare IMM

Programul PNRR, Digitalizare IMM 2023, aduce oportunități pentru firmele ce vor să obțină granturi între 20.000-100.000 EUR pentru a-și digitaliza activitatea.

Intră în era digitală

Pașii pe care îi urmăm în orice proiect

Perfect for designers―all in one integrated tool

Scopul produsului este un proces intensiv, structurat, de 7 zile, conceput pentru a vă pregăti proiectul spre succes. Începe cu o sesiune de concentrare captivantă în care vă veți întâlni cu experți în produse și foști fondatori de startup-uri pentru a vă plonja în viziunea dvs. despre produs din punct de vedere al afacerii. Apoi vom crea lista potrivită de povești ale utilizatorilor pentru produsul dvs. minim viabil, asigurându-vă că aveți toate caracteristicile vitale de care aveți nevoie pentru a merge pe piață și a vă testa principalele ipoteze.

Brief-ul de proiectare începe cu un domeniu de aplicare al produsului – fie creat de noi, fie furnizat de dvs. – cu toate poveștile utilizatorilor, personajele UX sau lista de caracteristici și analiza părților interesate. Începem prin a crea cele mai importante ecrane pentru produsul dvs. Acest lucru vă permite să vedeți exact cum va arăta produsul și apoi să aprobați designul. Odată ce sunteți mulțumit și aprobați Ecranele cheie, extindem designul la ecranele rămase și oferim întregul produs UX/UI.

Utilizăm un proces structurat pentru a vă construi MVP-ul rapid și la buget. Experții noștri în produse vă vor eficientiza MVP-ul la cele mai importante caracteristici. Apoi, echipele noastre de talent UX/UI și de dezvoltare vor proiecta și construi MVP-ul tău de la zero. Acest lucru vă permite să lansați rapid, să demonstrați principalele ipoteze ale produsului, astfel încât afacerea dvs. să poată crește cât mai curând posibil.

Folosim un proces structurat pentru a construi echipa potrivită, dedicată pe termen lung pentru proiectul dumneavoastră. Specialiștii noștri de înaltă performanță în front-end și fullstack oferă expertiza de care aveți nevoie pentru a oferi soluții folosind tehnologii cheie de performanță de ultimă oră, cum ar fi Angular & React; Node.js și Python.

Mai multe Detalii despre

Ce luăm în calcul când calculam prețul unui proiect

Pentru a discuta mai în detaliu puteți programa o întalnire zoom cu un membreu al echipei noastre sau contacta direct la telefon sau prin email.

Mărimea Proiectului

Mărimea proiectului este calculată prin luarea în considerarea a mai multor factori. Printre aceștia se numără: tipul de afacere sau instituție, numărul de persoane implicate, numărul și tipul părților interesate, scopul proiectului, etc.

Durata
Proiectului

Prin durata proiectului ne referim la perioada de timp în care clientul dorește ca proiectul să fie dezvoltat. Astfel dacă se vrea o durată mai scurtă, în funție de mărimea proiectului mai multe persoane vor lucra la dezvoltarea acestuia ridicând astfel prețul.

Complexitatea Proiectului

Complexitatea proiectului ia în calcul atât mărimea, durata acestuia cât și alti factori cere pot include dificultatea cereinței, impactul proiectului, audiența țintă, etc.

Adresa

Bulevardul Mamaia Nord 6, Năvodari 905700

Luni - Vineri
9 A.M. - 5 P.M.

Sâmbătă
10 A.M. - 2 P.M.