Soluții

Dezvoltare platforme online - dedicate comerțului electronic

Lucrăm cu toate tipurile de platforme folosite pentru a efectua activitățile specifice comerțului electronic.

Pentru Comerțul Electronic

Cum te poate ajuta un program digitalizare în atingerea succesului?

Soluții

Mai multe detalii

Orice afacere astăzi va lucra într-un fel sau altul cu un software de calculator, un website, o platformă retail sau aplicație de telefon. Cum te ajutăm noi să reușești în era digitală?

Active Digital, echipă de experți în domeniul dezvoltării software, îți poate veni în ajutor în orice proiect de comerț electronic. De la stabilirea unui plan, până la dezvoltare platforme online, specialiștii pot oferi un real ajutor pentru ca afacerea ta să se remarce în fața concurenței. Orice business își dorește să inoveze, să aducă clienților săi un real beneficiu, lucru care devine din ce în ce mai dificil în era digitalizării. În viitorul apropiat, fiecare afacere, indiferent de industria în care activează, va face pasul către digitalizare și va utiliza platforme online. Echipa de specialiști Active Digital sare în ajutorul clienților săi și inovează continuu domeniul prin furnizarea de soluții e-commerce personalizate. Așadar, toate cerințele și nevoile clientului sunt satisfăcute, indiferent de complexitatea proiectului sau dimensiunea afacerii. Experiența în domeniu este atuul nostru, ceea ce poate însemna doar rezultate promițătoare pentru afacerea ta. Cele mai optime strategii de implementare a soluțiilor e-commerce, asistență tehnică și suport continuu - pe toate le vei găsi la Active Digital! Serviciile pentru afacerea ta:

Află Mai mult

Active Digital acoperă o gamă diversificată de soluții dezvoltare platforme online folosite în comerțul electronic, printre care website-uri, aplicații de mobil și nu numai! Suntem adepții multifuncționalității și a siguranței.

● Platforme ecommerce Romania

- Toate site-urile de comerț electronic au la bază platforme ecommerce Romania special destinate. Active Digital pune la dispoziție variante scalabile și personalizate, ceea ce oferă posibilitatea construirii unei soluții digitale pe gustul clientului. Platforma oferită este integrată cu cele mai populare gateway-uri de plată, fapt ce asigură acceptarea în siguranță a plăților online.

● Sistem de analiză a datelor

- Dacă vrei să înțelegi comportamentul utilizatorilor și să îmbunătățești experiența de cumpărare ai nevoie de un sistem de analiză. Cu ajutorul unei asemenea soluții sunt furnizate informații despre traficul pe site, preferințele utilizatorilor, și performanța produselor, dar și sugesive diverse de îmbunătățire.

● Soluții de securitate

- Securitatea datelor clienților este un pas important în atingerea succesului. De aceea, echipa de experți Active Digital oferă soluții moderne de securitate pentru a proteja informațiile sensibile. Strategiile noastre includ criptarea datelor, autentificare multifactor, dar și monitorizarea activităților suspecte.

+50%

Eficiență sporită după folosirea de soluții software personalizate.

+100%

Vizibiliate online ce duce la mai mulți clienți și profit.

Din

2022

Beneficiile implementării soluțiilor pentru dezvoltare platforme online

 

Este foarte important ca o afacere să treacă de sistemul clasic, învechit de business la cel nou, îmbunătățit, digitalizat. Pentru a putea aplica în mod corect soluțiile digitale, vei avea nevoie de o echipă de experți.

La început, comerțul electronic se referea într-adevăr la obținerea de produse de bază online cât mai ieftin posibil. Acum, trecem în faza mai interesantă a comerțului electronic, în care este vorba despre produse emoționale – lucruri pe care oamenii le prețuiesc cu adevărat. - Jason Goldberg, fondatorul Simple Token

Iată o serie de motive pentru care să faci pasul spre era digitală alături de echipa noastră:

Expertiză

ActiveDigital este echipa care te poate ajuta să îți crești vânzările și săîmbunătățești eficiența business-ului tău. Cum anume? Prin gama variată desoluții și strategii pe care le oferă. Suntem gata să găsim alternativa idealăpentru orice business, indiferent de obiectivele pe care și le asumă.

Experiență

Experiențavastă în dezvoltarea de platforme ecommerce Romania este principalul atuu alechipei. De-a lungul timpului am colaborat atât cu mici comercianți, cât și cuplatforme complexe de B2B și B2C pentru companii mari și medii. Clienții aufost mereu mulțumiți de soluțiile intuitive și ușor de utilizat pe care le-amoferit.

Calificare

Echipade experți în marketing digital și platforme ecommerce Romania este gata să-țiofere strategia adecvată afacerii tale. Tocmai datorită dorinței de evoluție,dar și a pasiunii pentru domeniu, Active Digital devine alegerea potrivităpentru creșterea vânzărilor și îmbunătățirea eficienței.

Depășește orice barieră și dezvoltă-ți afacerea în mediul online cu ajutorul Active Digital!

Calculează-ți Bugetul

Mai multe soluții

Soluții