Dezvoltare software - oferim soluții de durată

Serviciile de dezvoltare software asigură soluții pe termen lung oricărui business, indiferent că face parte din sfera publică sau privată. Garantează automatizarea proceselor de afaceri, creșterea eficienței organizaționale, îmbunătățirea experienței utilizatorilor, dar și multe alte avantaje.

Cui se adresează serviciile noastre de dezvoltare software?

Spațiul public

Ne dorim să oferim companiilor din sectorul public posibilitatea de a elimina erorile operaționale prin accesul facil la informații și sporirea măsurilor de confidențialitate.

Finanțe

Soluțiile digitalizate aplicate instituțiilor care activează în domeniul finanțelor asigură tehnici avansate de criptare și securitate cât și îmbunătățirea serviciilor oferite prin automotizarea proceserlor.

Retail

Dacă vrei să crești numărul de vânzări și să personalizezi experiența consumatorilor, digitalizarea activităților logistice și comerciale devine alegerea inspirată.

Medicina

Integrarea unui soft inteligent în activitățile medicale poate spori șansele de personalizare a tratamentelor efectuate prin colectarea rapidă a datelor furnizate de pacienți.

Telecom

Ducem serviciile de telecomunicații la alt nivel prin îmbunătățirea proceselor de rețea și implicit prin reducerea problemelor tehnice. Salvați timp și reduceți costurile cu soft personalizat.

Transport

Un software specializat în domeniul transportului poate facilita planificarea eficientă a traseelor, reducerea costurilor și prevenirea situațiilor neplăcute din trafic.

Energie

Serviciile noastre pot ajuta companiile din industria energetică să sporească monitorizarea și controlul producției de energie prin oferirea de soluții software ce ajută la automatizarea sistemelor și eliminarea erorilor umane.

Educație

Creem soluții și pentru instituțiile de educație. Spre exemplu: oftware ce poate fi utilizat pentru a urmări progresul elevilor și pentru a oferi sugestii personalizate pentru îmbunătățirea performanței. 

Tehnologie

Companiile care lucrează în domeniul tehnologic nu pot funcționa fără soluții digitale. Implementarea unui soft vine la pachet cu avantaje precum automatizarea proceselor de facturare și management.

Proiectul tău pornește de aici

Evolueză-ți afacerea cu proiectul digitalizare IMM

Programul PNRR, Digitalizare IMM 2023, aduce oportunități pentru firmele ce vor să obțină granturi între 20.000-100.000 EUR pentru a-și digitaliza activitatea.

Intră în era digitală

De ce să ne alegi pe noi?

Știm, e destul de greu să găsești soluția ideală cerințelor de business, însă noi ne pliem în funcție de fiecare afacere în parte.
Printre atuurile noastre se numără:

Icon

Personalizare

Compania noastră oferă soluții software personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor fiecărui client.
Icon

Consultanță

Te ajutăm să găsești cea mai bună variantă digitală pentru afacerea ta. Oferim consultanță de specialitate tuturor celor care au nevoie de îndrumare pentru a-și clarifica prioritățile.
Icon

Eficiență

Soluțiile noastre software ajută la creșterea eficienței și a productivității prin automatizarea și digitalizarea proceselor.
Icon

Scalabilitate

Ideile noastre sunt proiectate pentru a fi scalabile, astfel încât să poată crește și evolua împreună cu afacerea sau instituția clientului.
Icon

Securitate

Noi luăm în serios securitatea datelor clienților și oferim soluții software care sunt concepute să protejeze informațiile confidențiale. 
Icon

Suport

Garantăm suport tehnic și mentenanță pentru a ne asigura că serviciile noastre digitale funcționează în mod corespunzător și sunt actualizate în permanență.

Și asta nu e tot!

Dacă vrei să afli mai multe despre oferta noastră nu ezita să ne contactezi! 

Contacteaza-ne acum
Pentru a discuta în detaliu.

Cum găsești solutii software ideale afacerii tale?

Fiecare business este special în felul său, tocmai de aceea soluțiile software trebuie adaptate în consecință. Fără o strategie personalizată de dezvoltare software nu vei reuși să ajungi la rezultatele dorite. Nu trebuie să-ți faci griji, totuși. 

Noi te putem ajuta să-ți clarifici foarte bine următoarele detalii:

Tipul de proiect, complexitatea și durata de implementare.
Bugetul necesar în funție de opțiunile alese.
Începe acum

Ce procese folosim când lucrăm impreuna?

Analizăm input-ul clienților
Implicarea clienților este esențială pentru obținerea rezultatului dorit. Prin intermediul feedback-ului și sugestiilor primite, putem îmbunătăți produsele și serviciile oferite.
Stabilim scopul proiectului
Abordarea scopului proiectului reprezintă o etapă crucială în dezvoltarea oricărui proiect la care lucrăm. Ce facem mai exact? Definim obiectivele și așteptările clienților înainte de a trece la activitățile propriu-zise de implementare. 

Clarificăm arhitectura informației
Fără definirea clară a unei structuri în ceea ce privește arhitectura informației nu putem derula etapele de dezvoltare software. O asemenea activitate garantează organizarea corespunzătoare a informațiilor pentru a maximiza eficiența și utilizabilitatea produsului final.

Orhanizarea treptelor proiectului (OTP)
Activități pe baza cărora putem stabili bugetul ideal și data de livrare a produsului final. Personalizarea atentă a fiecărui aspect garantează o colaborare profitabilă și implicit servicii calitative.
UX Wireframe
UX wireframe-ul este un instrument foarte util în procesul de dezvoltare a produselor digitale și ajută la asigurarea unei experiențe optime a utilizatorilor. Pentru a-l aborda, vom identifica mai întâi așteptările utilizatorilor și nevoile lor în materie de design. 

Crearea unui produs minim viabil (PMV)
Un Produs Minim Viabil (PMV) este o versiune funcțională a unui produs sau serviciu digital, suficient de dezvoltată încât să poată fi lansată pe piață, dar incompletă. Scopul PMV-ului este de a testa și valida ideea într-un mod rapid și eficient, fără a cheltui resurse prea multe.
Stabilim cea mai bună interfață (UI)

În funcție de nevoile și așteptările utilizatorilor noștri, definim obiectivele interfeței UI și stabilim prioritățile. Astfel, putem crea o interfață care să ofere o experiență coerentă și intuitivă. 

Analiza Părților Implicate
Nu putem începe un proiect fără o analiză amănunțită a părților implicate. Abordarea noastră presupune definirea unei perspective complexe cu privire la scopul și obiectivele proiectului, dar și a cerințelor specifice fiecărei persoane implicate în proiect. 
Upgrade Tehnologic
Suntem la curent cu noile apariții în materie de tehnologie, tocmai pentru că ne dorim să îmbunătățim constant serviciile. Actualizăm frecvent gama de soluții și instrumente folosite pentru a oferi clienților experiențe complete.

Ce spun clienții despre munca noastră?

Promisiunile nu ar valora nimic fără fapte palpabile, rezultate desăvârșite și date care să susțină eforturile depuse. 

Dacă vrei să afli despre ce este experiența Active Digital te invităm să consulți comentariile de mai jos:

Totul a decurs rapid și fără probleme. Este cu adevărat fantastic faptul că putem avea un software personalizat care să ne ajute angajații.

Primăria Giulești

O sa mai lucrez cu Active Digital și pe viitor cu cea mai mare plăcere. Au reușit să mă ajute cu proiectul meu exact după specificațiile și nevoile afacerii mele!

Alina Sora

Cum funcționează procesul de dezvoltare software?

Află parcursul unui proiect
Pași
Detalii
1

Consultanța și analiza nevoilor afacerii tale

Aceasta se face face în mai multe etape:

Contact Direct

Putem oferi mai multe detalii despre oferta noastră în urma unui apel telefonic sau unei discuții pe mail.

Intră pe site și descoperă toate opțiunile de contact!
Calculează bugetul proiectului

Pentru a-ți crea o privire de ansamblu asupra serviciilor noastre poți folosi calculatorul online pentru a afla bugetul ideal de implementare a proiectului.

Dacă nu îți este de ajutor calculatorul nostru, ne poți contacta oricând pentru a discuta direct.
Programează o întâlnire

Mai apoi, putem stabili o întâlnire online în care să ne cunoaștem mai bine și să clarificăm etapele de realizare a produsului digital. 

Ne poți contacta telefonic sau prin email - în funcție de preferințe!
Contactează-ne acum și adoptă soluții moderne pentru afacerea ta!

Ne puteți contacta imediat atât pe mail, telefonic, cât și prin completarea rapidă a unui formular pentru a discuta mai multe despre produsul digital ideal.

Dezvoltare software,  Aplicatii software Dezvoltare soft.
Programează o întâlnire
2

Dezvoltarea soluției software

Dezvoltarea de soluții software

Luăm în calcul nevoile și cerințele tale înainte de a definitiva soluțiile ideale de implementare a unui software. Ideile noastre pot viza automatizarea proceselor, optimizarea și analizarea datelor, precum și alte funcționalități care să se plieze în funcție de specificul afacerii tale.

Procesul include soluții de automatizare a proceselor, optimizarea și analizarea datelor, precum și alte funcționalități care să sporească eficiența și productivitatea afacerii tale.
Optimizarea proceselor interne


Serviciile noastre îți pot garanta sporirea gradelor de eficiență și productivitate la nivel organizațional. Sunt ideale în cazul în care vrei să găsești noi oportunități de evoluție și să rămâi relevant în domeniul în care activezi.

Conform studiilor de specialitate, implementarea de soluții software poate reduce până la 30% costurile forței de muncă.
Calculator proiect
O privire de ansamblu asupra costurilor aferente.
Vezi Preturi

Dacă doriți să ne contactați prin altă metodă, o puteti face prin email la support@activedigital.ro

3
Implementare și formare

Prin urmatorii pasi:

Creare și testare

Una dintre cele mai importante etape din procesul de creare a produsului digital. Imediat ce am clarificat toate informațiile necesare creării unui soft perfect funcțional, trecem la faza de testare și implementare. Ne asigurăm înainte de toate că soluția noastră este compatibilă cu platformele existente și folosite în sistemul de afaceri.

De asemenea, acordăm o atenție deosebită gestionării datelor și informațiilor cu caracter confidențial. Pentru echipa noastră nu există loc de greșeală. Investim toate resursele necesare pentru a oferi afacerii tale noi perspective de business. Specialiștii noștri au suficientă experiență pentru a elimina din start eventualele probleme tehnice sau nereguli. 

Potrivit studiilor de specialitate, afacerile care investesc în formare și dezvoltare continuă sunt de obicei mai productive și mai eficiente, iar angajații lor sunt mai mulțumiți și mai loiali.

Fiecare proiect este unic

Avem o abordare personalizată pentru fiecare client în parte. Este felul nostru de a spune: Afacerea ta este unică - deci merită un plan pe măsură.  Nu ne putem pronunța în ceea ce privește elaborarea unor soluții fără să vedem ce presupune mai exact proiectul. 

Oferim training si suport

Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. Noi suntem aici pentru a-ți oferi consultanță specializată și sfaturi prețioase despre adoptarea unor soluții de dezvoltare software.

CU ACTIVE DIGITAL

Cu echipa noastră poți cunoaște succesul în afaceri

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți răspunsul dorit ne puteți contacta direct

Ce tipuri de soluții software dezvoltați?

Dezvoltăm soluții software personalizate pentru companii de diferite dimensiuni și din diverse domenii de activitate. Aceste soluții pot include dezvoltarea de aplicații web și mobile, sisteme de management al relațiilor cu clienții (CRM), sisteme de management al resurselor umane (HRM), sisteme de gestionare a proiectelor și multe altele.

De ce ar trebuisă apelăm la serviciile dvs. de dezvoltare software?

Oferim soluții software personalizate și adaptate la nevoile specifice ale fiecărei companii. Lucrăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor și a dezvolta soluții software care să le îmbunătățească performanța și eficiența.

Ce fel de soluții software dezvoltați pentru automatizarea operațiunilor?

Dezvoltăm soluții software personalizate pentru automatizarea diferitelor operațiuni în cadrul companiilor. Aceste soluții pot include software pentru gestionarea inventarului, software pentru urmărirea și gestionarea proiectelor, software pentru gestionarea resurselor umane și multe altele.

Cât mă va costa proiectul?

Pe pagina de prețuri avem un calculator care vă va ajuta să calculați un buget estimativ pentru proiectul dumneavoastră. Deasemenea puteți programa o întâlnire online cu un membru al echipei noastre pentru a discuta direct cu noi despre buget.

Cum putem lua legătura?

Ne puteți contacta în mai multe feluri. Puteți programa o întâlnire pentru a discuta online într-o întalnire zoom sau puteți trimite un email cu mesajul dumneavoastră pe pagina de contact. Deasemenea ne puteți contacta și telefonic la numarul de telefon de pe pagina de contact.

Cum mă poate un sistem de management al relațiilor cu clienții să-mi dezvolt afacerea?

Un sistem de management al relațiilor cu clienții (CRM) poate ajuta un business în multe feluri. Printre cele mai importante avantaje ale implementării sistemului se numără:
- Consolidarea datelor despre clienți: Un sistem CRM permite colectarea, organizarea și gestionarea datelor despre clienți într-un mod eficient.
- Îmbunătățirea satisfacției clienților: Odată ce compania are la dispoziție toate informațiile esențiale despre clienți poate oferi servicii personalizate, ceea ce poate crește gradul de încredere și satisfacție. 
- Creșterea vânzărilor: Un sistem CRM poate ajuta la creșterea vânzărilor prin identificarea oportunităților de vânzare, îmbunătățirea up-selling-ul, dar și urmărirea preferințelor clienților. 

Ce etape implică procesul de dezvoltare software personalizat?

Procesul de dezvoltare software personalizat implică mai multe etape, printre care: Analiza nevoilor și cerințelor clientului, Proiectarea soluției software în conformitate cu specificul afacerii, Dezvoltarea și testarea software-ului, Implementarea și mentenanța. Dacă vrei o ofertă personalizată nu ezita să ne contactezi!

Îmi puteți da un exemplu de o aplicație software care ajută o afacere să se diferențieze de concurenți?

Un exemplu foarte bun este implementarea unui software care poate eficientiza gestionarea facturilor clienților. Printr-o simplă apăsare de buton poate fi derulat întregul proces de colectare și înregistrare a datelor. Astfel, va fi eficientizat timpul de lucru, ceea ce va garanta creșterea productivității companiei. 

O altă soluție pe care o poți lua în calcul este integrarea unui sistem ERP (Enterprise Resource Planning), care poate fi personalizat în funcție de nevoi. Sistemul ERP este un software integrat care poate ajuta o afacere să-și gestioneze eficient resursele, inclusiv finanțele, stocurile, achizițiile, vânzările și resursele umane.

Cum știu ce tip de aplicatii software pot folosi?

1. Identifică nevoile și problemele specifice ale afacerii tale.
2. Citește recenziile celor care au apelat la asemenea servicii. 
3. Apelează la ajutorul unor specialiști, care dețin experiență în domeniu. 

Programează ACUM o întâlnire cu un consultant Active Digital pentru a identifica soluția care ți se potrivește!

Cât durează să dezvoltați o aplicație software?

Totul depinde de cerințele și nevoile fiecărui client în parte, tocmai de aceea nu există un răspuns standard pentru o asemenea întrebare. Trebuie să aflăm mai multe despre ceea ce oferă afacerea ta, dar și despre așteptările tale cu privire la implementarea serviciilor de dezvoltare soft.