Echipă cu peste 7 ani experiență în domeniu

Agenția Active Digital a fost fondată de Alex și Maxim cu viziunea unei Românii pe drum de digitalizăre.

Meeting Active Digital pentru a discuta proiectul unui client de web design, dezvoltare software, marketing digital sau creere aplicatii mobile.
obiect decorativobiect decorativ
Povestea noastră:

Despre Brandul Active Digital

Scopul nostru în înființarea agenției Active Digital a plecat de la viziunea unei Românii care va ajunge în pas cu restul membrilor Uniunii Europene în ceea ce privește accesul la tehnologie și digitalizarea afacerilor și instituțiilor de stat. În Romania există talent enorm pentru proiecte iar noi avem talentul în a ajuta acești vizionari să își atingă visul. Dacă ești și tu un vizionar și ai nevoie de ajutor în realizarea proiectului tău de vis, ai venit unde trebuie!

Mai multe informații

Cum funcționeză procesul nostru

Urmăm în lucrul nostru cu fiecare proiect nou anumiți pași bine stabiliți care ne-au ajutat mereu să ducem visul clientului nostru la bun sfărșit.

„Problemele sunt, adesea, sanse deghizate.” – Donald Trump

Pașii urmați

Meeting prealabil
Planificarea proiectului
Design/
Proiectare
Dezvoltare și Implementare
Testare
Suport continuu
obiect decorativ
Vizibilitate mărită
+95%
Număr clienți
+80%
Cifra de afaceri
+77%
30+
Proiecte lansate
50+
Clienți fericiți
Noi nu doar urmăm trenduri, noi le setăm!
Mergem direct
la țintă!
obiect decorativ
Analizăm piața
obiect decorativ
Echipa

Lucrează cu cei mai buni specialiști
Care au experiența funcțională, cunoștințele din industrie și expertiza tehnică de care proiectul tău are nevoie.

Specialiști Active digital în web design, dezvoltare software, marketing digital și creare aplicații mobile

Echipa noastră de la Active Digital reprezintă o forță colectivă de talente în domeniile web design-ului, dezvoltării software, marketingului și dezvoltării de aplicații mobile. Fiecare membru al echipei aduce cu sine o vastă experiență profesională, cu o carieră solidă de peste 7 ani în domeniul lor specific. Această echipă extraordinară nu doar că aduce cunoștințe vaste, dar și o pasiune comună pentru inovație și excelență în servicii digitale. Cu membrii noștri aflați în top în domeniile lor, ne putem mândri că avem specialiști de calibru în echipă. De la designeri creativi și dezvoltatori software cu expertiză tehnică remarcabilă până la strategi de marketing cu o înțelegere profundă a peisajului digital, fiecare membru contribuie la sinergia care face ca Active Digital să fie o alegere de top pentru clienții noștri.

Întrebări frecvente

Dacă ai întrebări, noi avem răspunsuri pentru tine

Q.

Cum veți aborda procesul de design al site-ului meu pentru a se potrivi cu identitatea brandului meu?

A.

Echipa noastră de web design la Active Digital începe întotdeauna prin a înțelege profund identitatea și valorile brandului dvs. Vom colabora strâns cu dumneavoastră pentru a crea un design personalizat, integrând elementele distinctive ale brandului în fiecare aspect al site-ului.

Q.

Oferiți și alte servicii decât cele scrise pe site?

A.

La momentul actual serviciile Active Digital sunt doar cele promovate pe site: web design, dezvoltare software, marketing digital și aplicații de mobil.

Q.

Care sunt strategiile dvs. de marketing digital și cum veți măsura succesul campaniilor?

A.

Dezvoltăm strategii personalizate pentru fiecare client, inclusiv campanii Facebook, Google, și altele. Măsurăm succesul utilizând indicatori cheie de performanță (KPI-uri) relevanți, cum ar fi ratele de conversie, creșterea traficului și implicarea pe social media. Vom furniza rapoarte regulate pentru a vă ține la curent cu progresul și pentru a face ajustările necesare.

Q.

Cât mă vor costa serviciile agenției Active Digital?

A.

Fiecare proiect de care ne ocupăm este unic ceea ce înseamnă că prețurile vor depinde de bugetul fiecărui persoane sau firme dar avem o pagina cu prețurile de baza a serviciilor noastre împreună cu ce cuprind acestea și cum puteți stabili un plan de plata personalizat.

Q.

Cum gestionați compatibilitatea cu diferitele sisteme de operare pentru aplicațiile mobile dezvoltate?

A.

Dezvoltăm aplicații mobile pentru iOS și Android, asigurându-ne că acestea sunt optimizate pentru fiecare platformă. Folosim tehnologii și cadre de lucru care permit o gestionare eficientă a compatibilității și ne asigurăm că aplicația funcționează perfect pe diverse dispozitive și sisteme de operare.

Ce servicii oferim

Angajat Active Digital ce lucrează la crearea unui website, design ui/ux, magazin online, etc.
Web Design

Active Digital oferă servicii de web design inovatoare și personalizate, transformând ideile în experiențe vizuale remarcabile. De la design responsiv la animații captivante, ne concentrăm pe crearea unor site-uri care nu doar atrag, ci și angajează utilizatorii.

Află mai mult
Imagine ce reprezinta procesul Active Digital de dezvoltare software personalizat
Dezvoltare Software

Echipa noastră experimentată oferă soluții software personalizate pentru a satisface nevoile diverse ale clienților. De la aplicații de gestionare a resurselor umane la software de contabilitate, ne axăm pe eficiență și integrare armonioasă cu sistemele existente.

Află mai mult
Imagine ce reprezinta felul cum Active Digital monitorizează campaniile publicitare pe google si facebook, seo și felul în care ne ocupăm de marketink digital
Marketing Digital

Active Digital vă ajută să vă promovați afacerea online prin strategii de marketing digital eficiente. De la campanii pe platforme sociale precum Facebook și Instagram la optimizarea motorului de căutare, ne propunem să maximizăm vizibilitatea și impactul brandului dumneavoastră.

Află mai mult
Partea de design din procesul Active Digital de creare aplicații mobile
Dezvoltare Aplicații de Mobil

Oferim servicii de dezvoltare a aplicațiilor mobile pentru a vă ajuta să atingeți audiența pe orice dispozitiv. Cu o abordare personalizată, creăm aplicații intuitive și inovatoare, de la cele pentru gestionarea afacerii la cele de divertisment sau educație.

Află mai mult
obiect decorativobiect decorativobiect decorativ
Ai întrebări sau un proiect în minte?
obiect decorativobiect decorativobiect decorativ