Programează o întalnire
Poza cu un angajat Active Digital în procesul de web design. Oferim servicii de design UI/UX intuitiv pentru site de prezentare, magazin online, blog și orice alt tip de website personalizat.

Web Design

Active Digital oferă servicii de web design inovatoare și personalizate, transformând ideile în experiențe vizuale remarcabile. De la design responsiv la animații captivante, ne concentrăm pe crearea unor site-uri care nu doar atrag, ci și angajează utilizatorii.

Află mai mult
Ilustrție despre serviciul de dezvoltare software oferit de Active Digital. Oferim software de tip CRM, ERP, software pentru contabilitate, gestionare date, gestionare resurse umane, etc.

Dezvoltare Software

Echipa noastră experimentată oferă soluții software personalizate pentru a satisface nevoile diverse ale clienților. De la aplicații de gestionare a resurselor umane la software de contabilitate, ne axăm pe eficiență și integrare armonioasă cu sistemele existente.

Află mai mult
Procesul de monitorizare și analiză a datelor din campaniile de marketing. Active Digital oferă marketing digital prin publicitate google, facebook, pe rețelele sociale, etc.

Marketing Digital

Active Digital vă ajută să vă promovați afacerea online prin strategii de marketing digital eficiente. De la campanii pe platforme sociale precum Facebook și Instagram la optimizarea motorului de căutare, ne propunem să maximizăm vizibilitatea și impactul brandului dumneavoastră.

Află mai mult
Designul unei aplicații de mobil de către echipa Active Digital.

Aplicații mobile

Oferim servicii de dezvoltare a aplicațiilor mobile pentru a vă ajuta să atingeți audiența pe orice dispozitiv. Cu o abordare personalizată, creăm aplicații intuitive și inovatoare atât pentu IOS cât și pentru Android, de la cele pentru gestionarea afacerii la cele de divertisment sau educație.

Află mai mult
Ai o idee?
Viziunea ta merită să fie auzită. Împreună  construim viitorul digital al afacerii tale.
obiect decorativobiect decorativobiect decorativ