Transformăm Viziunile Tale în Realitate Digitală: Servicii Profesionale de Web Design

Descoperă puterea designului web de excepție! Echipa noastră pasionată de profesioniști te ghidează în crearea unei prezențe online remarcabile. De la concept la implementare, facem ca fiecare detaliu să conteze, aducând viziunea ta la viață.

Avem soluții personalizate pentru a-ți evidenția unicitatea și a atrage audiența potențială. Fiind la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii, oferim nu doar website-uri, ci experiențe digitale captivante care transformă vizitatorii în clienți fideli.

Interfață ușor de folosit

Designul nostru îți oferă un UI/UX intuitiv și lightweight!

Optimizat pentru viteză

Vizitatorii site-ului tău vor obține informațiile rapid!

Cadou la prima comandă

Oferim un feature complet gratuit drept cadou!

AIci aflați

Ce au spus clienții noștri

Realizare site web,  Creare site web de prezentare,  Creare magazin online

În zilele astea este greu să atragi clienți noi. Sunt atât de multe opțiuni pe piață pentru orice serviciu încât devii demoralizat. Asta credeam înainte să am un website făcut de Active Digital. Echipa lor mi-a mărit vizibilatea și numărul de clienți exponențial. O să mai lucrez cu ei și pe viitor.

Madălin Vrabie
Company

Primul website al companie mele a fost făcut de un freelancer. Nu aveam habar de cât de mult face diferența un website bine făcut până când nu am apelat la Active Digital. Daca doriți profesionalism și un business site de succes v-ii recomand cu plăcere.

Miruna Nedelcu
Company

Active Digital a fost echipa care mi-a adus visul meu de avea un magazin online la realitate. Vroiam de ceva vreme să intru și eu în era modernă iar ei m-au ajutat să ajung aici. Sunt foarte mulțumit de rezultat.

Marius Vesnel
Company

Am apelat la Active Digital deoarecea vroiam să lucrez cu o echipă profesionistă pentru website-ul meu. Pot spune cu cea mai mare plăcere că nu am fost dezamăgită. Proiectul a fost rezolat rapid și rezultatul final mi-a depășit așteptările.

Simona Catulescu
Company
Detalii

Ce oferă serviciile noastre de web design?

Ne place să ne depășim constant potențialul și să oferim calitate premium. Prin urmare, serviciile noastre de realizare site web au în vedere:

Format mobile-friendly
Ne calibrăm strategia în funcție de tendințele actuale. Utilizatorii primesc o experiență calitativă și interacțiune directă, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.
Optimizarea pentru viteză
Viteza de încărcare a site-ului web are un impact direct asupra timpului petrecut de utilizatorii pe site. Prin urmare lucrăm intens pentru a asigura un maxim de eficiență.
Componenta vizuală
Imaginile sunt un element esențial al web design-ului și joacă un rol crucial în experiența utilizatorilor. Noi alegem fotografiile reprezentative care îmbunătățesc performanța site-ului și consolidează identitatea brandului tău.
Accesibilitatea
Ne asigurăm că website-ul tău oferă un conținut și o structură clară și coerentă, pentru a fi ușor de utilizat. Adaptăm formatul pentru a facilita o experiență plăcută oricărui utilizator.
Eficiența în navigare
Majoritatea utilizatorilor sunt obișnuiți cu pagini care se încarcă rapid și nu generează erori tehnice. De aceea, facilităm întreg procesul pentru o experiență lipsită de dificultăți.
Exprimarea identității de brand
Un site web este una dintre cele mai importante modalități prin care o companie poate comunica mesajul său către publicul țintă. Tocmai de aceea, integrăm atent fiecare componentă pentru a transmite un mesaj unitar și a sublinia armonios identitatea de brand.

Care sunt beneficiile unui site web personalizat?

Dacă brandul tău nu există în mediul online nu poate evolua. Procesul de realizare site web este foarte important pentru:

1. Setarea încrederii:

Un site web profesional, cu un design atractiv și informații utile, poate spori încrederea clienților în produsele și serviciile pe care le oferi.

2. Accesibilitate permanentă:

Un site web este disponibil non-stop, ceea ce înseamnă că publicul țintă îți poate vizita afacerea oricând. Informația poate fi accesată permanent, prin urmare nu este nevoie de o prezență fizică permanentă, care să răspundă întrebărilor diverse. 

3. Creșterea vizibilității online:

Un site web poate ajuta la creșterea expunerii afacerii tale și la atragerea unor noi clienți. Dacă site-ul este optimizat pentru motoarele de căutare și este promovat prin diverse canale de marketing poate înregistra un număr ridicat de vizitatori.

4.Promovarea produselor și serviciilor:

În loc să investești în publicitate tradițională, poți investi într-un site web și în strategii de marketing digital. Există metode eficiente care te pot ajuta să atragi atenția unui număr mai mare de clienți, fără a fi nevoie să cheltuiești o sumă mare de bani.

5.Interacțiunea cu clienții:

Un site web poate fi un canal eficient de comunicare cu clienții tăi. De exemplu, o secțiune de întrebări frecvente (FAQ) le poate clarifica eventualele nelămuriri și poate oferi mai multe detalii despre afacerea ta.

Proiectul tău pornește de aici

Evolueză-ți afacerea cu proiectul digitalizare IMM

Programul PNRR, Digitalizare IMM 2023, aduce oportunități pentru firmele ce vor să obțină granturi între 20.000-100.000 EUR pentru a-și digitaliza activitatea.

Intră în era digitală
Fă scroll pentru a afla mai multe

Ce fel de website-uri dezvoltăm?


      Câteva exemple de tipuri de website pe care le putem dezvolta pentru clienții noștri:
1.

Website De Prezentare

Un website de prezentare este un site web care are scopul de a prezenta informații despre o companie, o organizație, o persoană sau un produs. De obicei, un website de prezentare are o pagină principală care conține informații generale despre subiectul site-ului precum istoria companiei sau valorile în care crede.

Personalizare


Procesul de creare site web de prezentare include, pe lângă un design unic, adaptarea conținutului pentru a se potrivi cu afacerea sau produsul în cauză. Presupune, de asemenea, adăugarea de funcționalități suplimentare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Adaptabilitate


Printre variantele pe care le poți lua în calcul se numără formulare de contact, sau un chat live. Asemenea opțiuni îmbunătățesc designul pentru a face site-ul mai atractiv și mai ușor de navigat.
2.

Magazin Online

Un magazin online este un site web care permite vânzarea de produse sau servicii doar prin intermediul unei conexiuni bune la internet. Design-ul unui magazin online este important pentru succesul afacerii, deoarece poate influența experiența utilizatorilor și poate determina rata de conversie.

5x

Clienți mai mulți

Designul responsive garantează că site-ul are un aspect profesional și poate capta atenția utilizatorilor, care mai apoi devin clienți.

25%

Profituri mărite

Etapa de creare magazin online cu un design simplu și intuitiv ajută la creșterea timpului petrecut pe site, ceea ce facilitează gradul de loializare a clienților.
3.

Business Website

Un business website este un tip de website care prezintă informații despre o companie și serviciile sau produsele pe care le oferă. De obicei, un asemenea site este folosit pentru a atrage noi clienți și pentru a comunica cu cei existenți. Poate integra informații despre istoria și valorile companiei, portofoliul de produse sau servicii, precum și informații de contact și modalități de a interacționa cu echipa.

10x

Vizibilitate mărită

Prin intermediul unui website bine proiectat și optimizat pentru motoarele de căutare, afacerea poate fi ușor de găsit de către potențialii clienți.

50%

Eficiență sporită

Prin furnizarea de conținut de calitate, un business website este mai vizibil și poate ajunge la o audiență mai variată, comparativ cu folosirea metodelor tradiționale de publicitate.
PROCES

Cum lucrăm?

Avem o structura bine definită în procesul de realizare site web, ceea ce ne ajută să atingem rezultatele dorite, indiferent de situație. Fiecare etapă plasează nevoile clientului ca principal punct de referință pentru o colaborare de succes:

1
Întâlnire în prealabil

Stabilim nevoile, obiectivele și agenda proiectului. Alegem împreună cea mai bună soluție ca din punct de vedere al performanței și al costurilor.


2
Strategia proiectului

Echipa noastră conturează strategia și pașii necesari, precum și modalitățile de urmărire a progresului și de gestionare a riscurilor.

3
Prototip Testabil

Scopul principal al unui prototip testabil este de a obține feedback și de a evalua eficacitatea produsului sau serviciului de către client, înainte de lansare. Vom obține astfel feedback-ul necesar pentru finalizare.

4
Lansare Proiect!

Lansarea unui proiect reprezintă momentul în care planurile, resursele și eforturile depuse până la momentul respectiv sunt puse în mișcare. După lansare vom începe să culegem roadele investiției noastre.

Calculează-ți bugetul estimat

Utilizează calculatorul nostru special pentru estima corect costul unui proiect. Doar introduci câteva informații despre proiect și calculatorul se va ocupa de restul!

Prețurile noastre
Contactează-ne direct

Pentru mai multe detalii despre caracteristicile proiectului și modalitatea de implementare putem stabili o videoconferință Zoom în care ne putem vedea și discuta direct!

Programează o întâlnire
Aici încercâm să vă răspundem la întrebări

Întrebări frecvente

Creați website-uri doar în Webflow?
Ce tipuri de website-uri dezvoltați?
Cât de mult durează să contruiți un website?
Diferă un site web creat de Active Digital?
Ce se întâmplă dacă nu îmi place website-ul?
Colaboratori

Cu ce programe lucrăm?

Webflow este o aplicație SaaS care permite designerilor să creeze site-uri web receptive cu software de editare vizuală bazat pe browser. În timp ce designerii folosesc instrumentul, Webflow generează automat HTML, CSS și JavaScript. Site-urile web construite pe Webflow sunt alimentate de Amazon Cloudfront și găzduite pe Fastly.
Ce este Webflow?
Webflow este o aplicație SaaS care permite designerilor să creeze site-uri web receptive cu software de editare vizuală bazat pe browser. În timp ce designerii folosesc instrumentul, Webflow generează automat HTML, CSS și JavaScript. Site-urile web construite pe Webflow sunt alimentate de Amazon Cloudfront și găzduite pe Fastly.
Lucidspark este o tablă virtuală bazată pe cloud, unde echipele pot lucra împreună creativ în timp real. Creat de Lucid Software, pânza digitală intuitivă permite echipelor să facă brainstorming eficient, să colaboreze și să se alinieze la idei noi și să organizeze gândirea colectivă în următorii pași acționați.
Ce este Lucidspark?
Lucidspark este o tablă virtuală bazată pe cloud, unde echipele pot lucra împreună creativ în timp real. Creat de Lucid Software, pânza digitală intuitivă permite echipelor să facă brainstorming eficient, să colaboreze și să se alinieze la idei noi și să organizeze gândirea colectivă în următorii pași acționați.
AWeber este un instrument rentabil pentru întreprinderile mici. Vă permite să trimiteți gratuit 3000 de e-mailuri pe lună, ceea ce îl face perfect pentru începătorii care abia încep cu marketingul prin e-mail. Cu AWeber, indiferent de câți abonați aveți, veți avea întotdeauna acces la funcțiile complete ale instrumentului.
Ce este AWeber?
AWeber este un instrument rentabil pentru întreprinderile mici. Vă permite să trimiteți gratuit 3000 de e-mailuri pe lună, ceea ce îl face perfect pentru începătorii care abia încep cu marketingul prin e-mail. Cu AWeber, indiferent de câți abonați aveți, veți avea întotdeauna acces la funcțiile complete ale instrumentului.
În esență, ClickFunnels este un instrument online pentru construirea de site-uri web cu mare conversie și canale de vânzări.Dar este mult mai mult decât atât.Ele îi ajută pe antreprenori să genereze clienți potențiali, să vândă produse... și tot ce se află între ele.
Ce este Click Funnels?
În esență, ClickFunnels este un instrument online pentru construirea de site-uri web cu mare conversie și canale de vânzări.Dar este mult mai mult decât atât.Ele îi ajută pe antreprenori să genereze clienți potențiali, să vândă produse... și tot ce se află între ele.
Monday.com este o platformă personalizabilă web și mobilă de gestionare a muncii, concepută pentru a ajuta echipele și organizațiile să aibă eficiență operațională prin urmărirea proiectelor și fluxurilor de lucru, vizualizarea datelor și colaborarea în echipă. Include capabilități de automatizare și acceptă integrări cu alte aplicații de lucru.
Ce este Monday.com?
Monday.com este o platformă personalizabilă web și mobilă de gestionare a muncii, concepută pentru a ajuta echipele și organizațiile să aibă eficiență operațională prin urmărirea proiectelor și fluxurilor de lucru, vizualizarea datelor și colaborarea în echipă. Include capabilități de automatizare și acceptă integrări cu alte aplicații de lucru.
Miro este platforma de tablă albă colaborativă online care permite echipelor distribuite să lucreze eficient împreună, de la brainstorming cu note lipicioase digitale până la planificarea și gestionarea fluxurilor de lucru agile.
Ce este Miro?
Miro este platforma de tablă albă colaborativă online care permite echipelor distribuite să lucreze eficient împreună, de la brainstorming cu note lipicioase digitale până la planificarea și gestionarea fluxurilor de lucru agile.
Mailchimp este o platformă de marketing all-in-one care vă ajută să gestionați și să discutați cu clienții, clienții și alte părți interesate. Abordarea noastră de marketing se concentrează pe practici sănătoase de gestionare a contactelor, campanii frumos concepute și analiză puternică a datelor. Suntem aici pentru a vă ajuta să deveniți un expert în marketing.
Ce este Mailchimp?
Mailchimp este o platformă de marketing all-in-one care vă ajută să gestionați și să discutați cu clienții, clienții și alte părți interesate. Abordarea noastră de marketing se concentrează pe practici sănătoase de gestionare a contactelor, campanii frumos concepute și analiză puternică a datelor. Suntem aici pentru a vă ajuta să deveniți un expert în marketing.
Ediția G Suite Basic este o suită de aplicații de productivitate colaborative care oferă e-mail profesionale afacerii dvs., calendare partajate, editare și stocare online a documentelor, întâlniri video și multe altele.
Ce este G Suite?
Ediția G Suite Basic este o suită de aplicații de productivitate colaborative care oferă e-mail profesionale afacerii dvs., calendare partajate, editare și stocare online a documentelor, întâlniri video și multe altele.
Trello este instrumentul vizual care dă putere echipei dumneavoastră să gestioneze orice tip de proiect, flux de lucru sau urmărire a sarcinilor. Adăugați fișiere, liste de verificare sau chiar automatizări: personalizați totul pentru modul în care echipa dvs. funcționează cel mai bine. Doar înscrieți-vă, creați un panou și ați terminat!
Ce este Trello?
Trello este instrumentul vizual care dă putere echipei dumneavoastră să gestioneze orice tip de proiect, flux de lucru sau urmărire a sarcinilor. Adăugați fișiere, liste de verificare sau chiar automatizări: personalizați totul pentru modul în care echipa dvs. funcționează cel mai bine. Doar înscrieți-vă, creați un panou și ați terminat!
Figma este un instrument de proiectare bazat pe cloud, care este similar cu Sketch în ceea ce privește funcționalitatea și caracteristicile, dar cu diferențe mari care îl fac pe Figma mai bun pentru colaborarea în echipă.
Ce este Figma?
Figma este un instrument de proiectare bazat pe cloud, care este similar cu Sketch în ceea ce privește funcționalitatea și caracteristicile, dar cu diferențe mari care îl fac pe Figma mai bun pentru colaborarea în echipă.

Programează o întâlnire în 2 Pași Simpli