Client
PracticeBytes
Anul Proiectului
2023
Servicii

-Dezvoltare Software

-Marketing

-Branding

Link client

PracticeBytes - Inovație în domeniul gestionării datelor medicale

Active Digital a colaborat cu Practice Bytes, o companie inovatoare din SUA, pentru a dezvolta o soluție CRM personalizată, rezultând într-o transformare semnificativă a operațiunilor, eficienței și orientării către client a acesteia.

Capitolul 1: Provocarea

Practice Bytes, o companie inovatoare din SUA, a întâmpinat provocări semnificative în gestionarea și monitorizarea eficientă a datelor despre clienți și proiecte. Lipsa unui sistem centralizat a condus la pierderea oportunităților și la ineficiențe majore în raportarea datelor și în monitorizarea stării proiectelor.

Capitolul 2: Soluția Personalizată

Active Digital a intrat în scenă cu o soluție CRM personalizată construită pe platforma Laravel. Dezvoltând un sistem complet cu un dashboard bogat în funcționalități, am reușit să optimizăm procesele de vânzări și gestionare a proiectelor pentru Practice Bytes.

Capitolul 3: Implementarea și Colaborarea

Procesul de implementare a fost o poveste de inovație și colaborare. Am tradus cerințele complexe în fluxuri de lucru eficiente și am creat un cadru scalabil. Metodologia Agile a permis Practice Bytes să participe activ la procesul de dezvoltare, iar colaborarea strânsă a condus la succesul proiectului.

Capitolul 4: Transformarea și Rezultatele

Cu noua soluție CRM dezvoltată de Active Digital, Practice Bytes a experimentat o transformare semnificativă în modul în care își gestionează operațiunile. Au obținut un plus de eficiență în gestionarea lead-urilor, raportarea este acum rapidă și precisă, iar proiectele sunt gestionate fără efort. Previziunile precise și insight-urile valoroase despre clienți și proiecte au condus la creșterea conversiilor și la o mai bună înțelegere a pieței.

Epilog: Reușita și Competitivitatea

Rezultatul? Practice Bytes a devenit o companie mai competitivă și mai orientată spre client, datorită soluției CRM personalizate dezvoltate în colaborare cu Active Digital. Astfel, transformăm nu doar afacerile, ci și viziunile clienților noștri în realitate.

Ai o idee?
Viziunea ta merită să fie auzită. Împreună  construim viitorul digital al afacerii tale.
obiect decorativobiect decorativobiect decorativ
Obiect decorativ