Client
Sourceless
Anul Proiectului
2024
Servicii

Web Design, Branding, Webflow

Link client

Web Design și Blockchain: O Călătorie Captivantă cu SourceLess

SourceLess a venit către noi cu dorința de a crea o platformă online care să reflecte cu fidelitate misiunea și valorile lor excepționale. Ei căutau nu doar un website, ci un spațiu digital inovator care să inspire și să informeze.

Capitolul 1: Viziunea Noastră pentru SourceLess

Am început proiectul cu o întâlnire de lansare în care am explorat viziunea SourceLess și misiunea sa de a revoluționa industria tehnologiei blockchain. Am definit obiectivele principale ale noului website, concentrându-ne pe transmiterea mesajului SourceLess despre utilizarea tehnologiei blockchain în construirea unui nou web. Acest capitol a pus bazele pentru strategia noastră de design și marketing digital.

Imagine din blogul Active Digital despre cum am ajutat un client cu unul in serviciile noastre de web design, dezvoltare software, marketing sau creere aplicatii mobile.

Capitolul 2: Designul Unui Website Fascinant

Echipa noastră de web design a intrat în acțiune, concentrându-se pe crearea unui website captivant și funcțional. Am abordat aspecte precum experiența utilizatorului îmbunătățită, identitatea vizuală clară și rezponsivitatea pe dispozitive mobile. Am pus accent pe informații actualizate și prezentarea detaliată a produselor și serviciilor SourceLess.

Capitolul 3: Dezvoltare și Implementare

După aprobarea designului, am trecut la dezvoltarea website-ului în Webflow. Am asigurat că website-ul este complet adaptabil și respectă standardele de accesibilitate. Am integrat, de asemenea, resurse educaționale pentru a ajuta vizitatorii să înțeleagă mai bine tehnologia blockchain și aplicațiile sale. În paralel, am implementat strategii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) pentru a crește vizibilitatea website-ului.

Imagine din blogul Active Digital despre cum am ajutat un client cu unul in serviciile noastre de web design, dezvoltare software, marketing sau creere aplicatii mobile.

Capitolul 4: Lansare și Feedback

După finalizarea dezvoltării, am lansat website-ul SourceLess, oferind instrucțiuni clare pentru utilizare. Am implementat analize și urmărire pentru a obține insights cu privire la comportamentul utilizatorilor și pentru a ajusta conținutul și designul pe baza acestor date. Am integrat, de asemenea, elemente interactive pentru a crește interacțiunea și angajamentul vizitatorilor.

Epilog: Transformarea Viziunii în Realitate

Colaborarea noastră cu SourceLess nu s-a limitat doar la crearea unui website, ci a fost o călătorie captivantă de transformare a unei viziuni într-o prezență online remarcabilă. SourceLess acum se bucură de un website care nu doar reflectă valorile și misiunea sa, dar și își îndeplinește obiectivele de comunicare și angajament. Ne bucurăm să continuăm să fim partenerii lor de încredere în această călătorie continuă de inovație și impact pozitiv.

Ai o idee?
Viziunea ta merită să fie auzită. Împreună  construim viitorul digital al afacerii tale.
obiect decorativobiect decorativobiect decorativ
Obiect decorativ