Client
Webflow
Anul Proiectului
2023
Servicii

Web Design, Branding, Marketing

Link client

Inovație și Impact: Dezvoltarea unei Prezențe Online Pentru Mondis

Mondis, un magazin dedicat articolelor vestimentare second-hand, și-a propus să ofere produse de înaltă calitate, reducând în același timp impactul negativ asupra mediului.

Capitolul 1: Analiza și Definirea Obiectivelor

Introducere: În stadiul inițial al colaborării noastre cu Mondis, ne-am angajat într-o analiză meticuloasă a pieței, cu scopul de a identifica caracteristicile și preferințele clienților acestui brand inovator. Am pus bazele pentru un parteneriat solid prin definirea obiectivelor, concentrându-ne pe crearea unei identități de brand distincte și stabilirea fundației pentru strategiile de marketing ulterioare.

Imagine din blogul Active Digital despre cum am ajutat un client cu unul in serviciile noastre de web design, dezvoltare software, marketing sau creere aplicatii mobile.
Problema:

Mondis, cu misiunea lor de a promova sustenabilitatea în domeniul retailului, se confrunta cu provocarea de a-și consolida prezența pe piața online și de a atrage un public sensibil la aspectele ecologice. În lipsa unei strategii de branding și marketing coerente, potențialul lor de a comunica eficient mesajul sustenabilității era subutilizat.

Solutie:

Am contribuit la stabilirea infrastructurii digitale esențiale, creând canale pe social media și implementând instrumente tehnice necesare. Un element cheie a fost crearea unui Brand Book detaliat, definind identitatea vizuală, poziționarea brandului și canalele de comunicare. Aceasta a oferit un cadru solid pentru a transmite coerent mesajul Mondis către audiență.

Capitolul 3: Strategii de Marketing și Lansare

Implementare: Dezvoltând și implementând campanii personalizate pe Facebook și Instagram, am direcționat eforturile spre conștientizarea brandului, generarea de lead-uri și promovarea opțiunii de recumpărare a produselor. Integrarea e-mail marketingului a contribuit la menținerea angajamentului și a pregătit audiența pentru lansarea magazinului online. Am colaborat strâns cu echipa Mondis pentru a asigura că fiecare element al strategiei noastre se alinia cu viziunea lor și aducea valoare reală.

Capitolul 4: Realizări și Impact

În urma eforturilor noastre comune, Mondis a experimentat o creștere semnificativă a vizibilității online, atrăgând în special un public tânăr sensibil la problemele de mediu. Promovarea opțiunii de recumpărare a produselor a subliniat angajamentul față de sustenabilitate, consolidând poziționarea lor pe piață. Interacțiunea crescută cu publicul a adus oportunități noi și a consolidat recunoașterea Mondis în industrie.

Epilog:

Colaborarea noastră cu Mondis nu a reprezentat doar o simplă implementare a unui magazin online și a unei strategii de marketing. A fost o călătorie de transformare pentru Mondis, unde nu doar că și-au consolidat prezența online, dar au devenit și un exemplu de succes în domeniul retailului sustenabil. Această colaborare continuă să aducă beneficii semnificative pentru ambele părți, subliniind potențialul unei strategii de marketing digital bine gestionate în sprijinirea unui brand dedicat sustenabilității.

Ai o idee?
Viziunea ta merită să fie auzită. Împreună  construim viitorul digital al afacerii tale.
obiect decorativobiect decorativobiect decorativ
Obiect decorativ