Client
Wayris
Anul Proiectului
2023
Servicii

Web Design, Branding, Marketing

Link client

Reinventarea Wayris: O Poveste de Succes in Branding Si Design

Transformarea Vizionară a unui Brand prin Design Excepțional și Strategii de Marketing Inovatoare.

Capitolul 1: Nasterea unui Logo Legend

Într-o zi însorită de primăvară, echipa noastră s-a întâlnit cu fondatorii Wayris. Cu o cafea aromată în mână și hărți de brainstorming întinse pe masă, am început să visăm la ceea ce va deveni simbolul brandului.

Ne-am inspirat din elementele naturii, dorind să capturăm esența inovației și durabilității.

După zile de schițe și idei, logo-ul Wayris a prins viață - un amestec subtil de forme organice și linii moderne, culori vibrante ce evocă energia și dinamismul, un simbol care spune povestea unei mărci pregătită să schimbe lumea.

Capitolul 2: Transformarea Packaging-ului în Artă

Provocarea noastră următoare a fost să îmbrățișăm ethosul Wayris într-un design de packaging unic.

Am vrut ca fiecare cutie, fiecare ambalaj să fie o experiență în sine. Am colaborat cu artiști locali pentru a crea modele exclusive, care să respire spiritul Wayris. Fiecare element de design a fost ales cu grijă - de la texturi ecologice până la culori ce se schimbă sub diferite unghiuri de lumină, creând o experiență multisenzorială pentru clienți. Era mai mult decât un packaging, era o declarație de intenții.

Imagine din blogul Active Digital despre cum am ajutat un client cu unul in serviciile noastre de web design, dezvoltare software, marketing sau creere aplicatii mobile.

Capitolul 3: O Experiență Digitală Fascinantă

Crearea website-ului Wayris a fost un maraton de creativitate și tehnologie. Am vrut ca fiecare clic pe site să fie o călătorie vizuală și interactivă.

Echipa noastră a integrat animații fluide, interacțiuni intuitive și un design care se adapta perfect pe orice dispozitiv. De la paginile de produs la blogul brandului, fiecare secțiune a fost gândită pentru a spune o parte din povestea Wayris, menținând în același timp o ușurință de navigare și o claritate informativă. Website-ul nu era doar o vitrină pentru produse, era un portal în universul Wayris.

Capitolul 4: Povestea din Spatele Scenei - Crearea unui Univers Lifestyle

După ce am dat viață logo-ului, packaging-ului și website-ului Wayris, am pășit într-o lume unde fiecare detaliu povestește ceva. Era momentul să aducem brandul în inimile și în feed-urile oamenilor. A început călătoria noastră în crearea de conținut lifestyle care să respire spiritul Wayris. Am orchestrat ședințe foto în locații de vis, capturând esența produselor în lumina naturală a apusurilor de soare și în interioare stilizate urban. Fiecare imagine era mai mult decât o fotografie; era o invitație în lumea Wayris.

Imagine din blogul Active Digital despre cum am ajutat un client cu unul in serviciile noastre de web design, dezvoltare software, marketing sau creere aplicatii mobile.

Dar povestea noastră nu se oprește aici. Am intrat în arena social media, unde fiecare postare a fost o piesă de puzzle în construirea unei comunități. Am folosit storytelling, videoclipuri din culise, interviuri cu designeri și artiști, creând un dialog autentic cu urmăritorii. În fiecare zi, echipa de social media marketing a țesut povești care au legat Wayris de viața de zi cu zi a oamenilor, transformând clienții în ambasadori ai brandului.

Epilog: O Calatorie Continuă

Proiectul Wayris nu a fost doar despre crearea unui brand, a fost despre crearea unei mișcări. Fiecare element - logo, packaging, website - a contribuit la o poveste mai mare, aceea a inovației și a viziunii.

În prezent, Wayris nu este doar recunoscut pentru produsele sale, ci și pentru impactul său cultural și estetic. Echipa noastră privește înapoi la acest proiect nu doar cu mândrie, ci și cu recunoștința pentru oportunitatea de a construi ceva cu adevărat memorabil.

Ai o idee?
Viziunea ta merită să fie auzită. Împreună  construim viitorul digital al afacerii tale.
obiect decorativobiect decorativobiect decorativ
Obiect decorativ